Activitat on cada grup es cuina la seva paella seguint les indicacions del nostre Xef.

Activitat dirigida a grups d’empresa, d’amics o familiars on aprendrem o millorarem la tècnica per cuinar una paella en grup.
El nostre Xef condueix l’activitat dirigint-la i marcant la pauta per que tot funcioni a la perfecció i s’assoleixin els objectius fixats.

Amb el Show Cooking de Paella & Songs no només ens ho passarem bé, si no que aprendrem a fer una paella autèntica valenciana i li donarem molta importància al treball en equip, a escoltar, delegar, liderar, col·laborar , ser solidari, descobrir les nostres potencialitats.

 

Mentre l’activitat funciona es van succeint tota una sèrie de peces musicals cantades per el nostre Xef i diferents gags participatius que fomenten la interacció dels grups.
Per acabar l’activitat, i abans de menjar-nos la paella, realitzarem el repartiment de premis valorant als diferents grups per les proves que han anat passant durant la confecció de la paella.

En aquest format portem tot el material necessari per realitzar l’activitat i acabar menjant una paella boníssima, però també hi cap la possibilitat de fer-ho d’un altre manera, per exemple que el client posi el material de taules i cadires així com els coberts, gots, plats, estovalles i tovallons.

 

Com a complement a les dues opcions i un cop hem acabat de dinar o l’activitat amb el seu show corresponent a càrrec del nostre Xef, us oferim la possibilitat de tancar la vetllada amb diferents actuacions molt apropiades per la ocasió i que dependran del tipus d’acte, del perfil dels convidats.

Paella & Songs
www.paellaandsongs.com Cookies
Política de privacidad

 

gastronomia i música

paella valenciana

espectacle havaneres i napolitanes

catering amb espectàcle